Ege HaberleriEğitimEkonomiİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirli öğrencilere 6.000 TL ödeme için son 6 gün! Başvuru yapan herkese verilecek

İzmir’de okuyan tüm üniversiteli öğrenciler için 6.000 TL’lik dev destek belediye tarafından açıklandı. Fırsat için son 6 gün kaldı.

İzmirli öğrencilere 6.000 TL ödeme için son 6 gün! Başvuru yapan herkese verilecek- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile ilgili olarak nakdi yardım ve destek ödemeleri için son tarihin 1 Kasım olduğunu vurguladı. Başvuru yapmayanlar 6.000 TL’lik yardımdan faydalanamayacaklar. İşte başvuru ve detayları…

BİNLERCE ÜNİVERSİTELİNİN HESABINA YATIRILACAK

Başkan Soyer sosyal medya hesabı olan Twitter (X) üzerinden yaptığı bir duyuru da Belediyenin üniversitelilere sağladığı maddi yardımı şu şekilde açıkladı:

Genç arkadaşlarım, Üniversite Eğitim Desteği başvurularımızı 1 Kasım’a kadar uzattık. Gelecek hayallerinize yürüdüğünüz bu yolda, hiçbir geri ödeme olmadan sağladığımız bu destek ile daha çok okumanızı, daha rahat beslenmenizi, daha çok kültürel, sosyal etkinlikte bulunmanızı istiyoruz. Başvurular: bizizmir.com

BAŞVURU ŞART VE KOŞULLARI

Toplamda 10 Bin öğrenciye sağlanacak olan Aylık 750 TL’lik toplam 6.000 TL tutan destek ödemeleri için üniversite öğrencisinin ailesinin ve kendisinin İzmir’de ikamet ediyor olması şartı bulunuyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan ailelerin gençlerine yardımlar başvurular sonucundaki incelemelere göre yapılacak. Başvuru yapıp destek ödemelerine hak kazanan adaylar ödemeleri Kasım ayı itibari ile almaya başlayacaklar.

Başvuru yapmak isteyenler “Bizizmir” isimli Belediyenin resmi web sitesi üzerinden form doldurmalılar. Başvurular için 1 Kasım 2023 son gün olarak belirlendi.