Ege HaberleriEğitimGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirli öğrencilere burs ve ücretsiz barınma

Soyer’den İzmirli öğrencilere burs ve ücretsiz barınma fırsatı. İlk kez İzmir’e gelen üniversitelilere büyük müjdeyi Başkan Tunç Soyer açıkladı.

burs ve ücretsiz barınma
burs ve ücretsiz barınma

Soyer’den İzmirli öğrencilere burs ve ücretsiz barınma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer üniversiteye başlayacak gençler için yeni kampanyasını sosyal medyadan açıkladı. Resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden yaptığı açıklamada Tunç Soyer, İzmirlilere seslendi. İzmirli vatandaşlar ile öğrencileri bir araya getirerek burs ve ücretsiz barınma imkanını aktardı.

Başvurular bugün başlıyor

Başkan Soyer, İzmirli ailelere ‘Barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencilerine maddi destek verebilir veya evinizi açabilirsiniz’ dedi. Bu konuda maddi ve barınma da destek olmak isteyenlere başvuruların başladığını açıkladı. Bugün 15 Eylül itibari ile İzmir’in yardımlaşma platformu bizizmir üzerinden başvurular başlıyor.

Hem maddi destek hem de evinin kapılarını açmak isteyenler

İzmirli öğrencilere hem maddi destek vermek hem de evinin kapılarını açmak isteyenlerin başvuruları alınmaya başladı. Başkan Soyer, ‘Haydi İzmir, Türkiye’nin en öğrenci dostu şehirlerinden biri olduğumuzu bir kez daha kanıtlayalım’ diyerek İzmirli vatandaşlara çağrı yaptı.