İzmirli Sporcudan Uluslararası Başarı

İzmir Çankaya Spor Kulübü'nün genç boksörü Emircan Gülşen, Yunanistan'da düzenlenen Uluslararası özel turnuva Aegean Cup'ta büyük bir başarı elde etti. Yunanistan, İtalya, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Türkiye'nin katılımıyla gerçekleşen turnuvada, Antrenörü Ramazan Salgır'ın da desteğiyle ülkemizi başarıyla temsil etti.

Haber: İlayda Şahin

İzmir Çankaya Spor Kulübü sporcusu Emircan Gülşen, Yunanistan’da düzenlenen Uluslararası özel turnuva Aegean Cup’ta 75kg kategorisinde büyük bir başarı elde etti. 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen müsabakalarda, rakiplerini üstün performansıyla geride bırakan Gülşen, Yunanistanlı rakibini üç round sonunda aldığı puanlarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Bu başarıyla boks branşında uluslararası alanda önemli bir başarı elde eden sporcumuz, Türk spor camiasında gururla karşılandı ve genç sporcuları teşvik eden bir ilham kaynağı oldu. 

Daha nice zaferlere

Antrenörü Ramazan Salgır’ın da desteğiyle Aegean Cup’taki zaferini elde eden Gülşen ile Türk boksunun uluslararası alandaki başarısına bir kez daha vurgu yapılmış oldu. Yunanistan, İtalya, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Türkiye’nin katılımıyla gerçekleşen turnuvada uluslararası alanda önemli bir başarı elde eden Gülşen daha nice zaferlere imza atmak için motive olduğunu belirtti. 

Exit mobile version