İzmirli vatandaşlar dikkat: Yarın saat 19.00 ile 21.00 arasında yapılacak!

İzmir’de yaşayan vatandaşlar için duyuruldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama geldi. Belediye, yarından itibaren turların başlayacağını bildirerek, detayları da verdi.

İzmir’de Körfez Turları’nda 2. tur yarın başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen turların yarından itibaren başlayacağı bildirildi. Turlar Konak İskelesi’nden başlarken, saat 19.00 ile 21.00 arasında düzenlenecek.

KONAK İSKELESİ’NDEN HAREKET EDECEK

Konak İskelesi’nden hareketle başlayan 2 saatlik tur, katılanlara eşsiz anlar yaşattı. Bergama Vapuru gün batımında; Pasaport, Alsancak, Liman, Bayraklı, Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Üçkuyular, Göztepe ve Karataş’ı denizden görme imkânı sundu. Vapur, tur sonunda ziyaretçileri yine Konak İskelesi’ne bıraktı.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Turda; Kemeraltı, Konak Atatürk Meydanı, Saat Kulesi, Vilayet Konağı, Kordon, Eski ve Yeni Liman, Yeşilova Höyüğü, Tepekule, Tersane, dünyanın önemli sulak alanlarından Gediz Deltası gibi birçok alan tanıtıldı. Ayrıca Körfez’de yaşayan kuşlar, balıklar, memeliler gibi birçok canlı hakkında da bilgi verildi. Bergama Vapuru’nda bir sonraki tur tarihi ise 27 Temmuz olacak. Turlar yaz boyunca devam edecek.

BİLETLER NASIL VE NEREDEN ALINACAK?

İzmir’in tarihini farklı bir bakış açısıyla sunan, yaşayan körfezin canlı türlerinin gözlemlenebildiği Körfez turuna bilet almak için www.izdogaturizm.com ziyaret edilebilir ayrıca 531 932 09 93 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

Exit mobile version