İzmirliler dikkat: 8 gün boyunca ücretsiz olacak!

İzmirli vatandaşlara duyuru yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama geldi. Yapılan duyuruda, Gezici Açıkhava Film Günleri’nin 1 Ağustos tarihinde başlayacağı bildirildi.

8 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ

İzmir’de Gezici Açıkhava Film Günleri yarından sonra başlıyor. Buna göre, kentin farklı noktalarında 8 gün boyunca ücretsiz olarak Mucize Aynalar filmi gösterilecek.

Tolga Örnek’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği, Cengiz Bozkurt, Şebnem Bozoklu, Boran Kuzum ve Eren Demirbaş’ın rol aldığı Mucize Aynalar filmi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Gezici Açıkhava Film Günleri kapsamında gösterilecek. Mucize Aynalar, 1 Ağustos’ta Bornova Büyük Park’ta, 2 Ağustos’ta Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde, 6 Ağustos’ta Kiraz Cumhuriyet Meydanı’nda, 8 Ağustos’ta Tire Büyükkale Köyü Meydanı’nda, 13 Ağustos’ta Aliağa Demokrasi Meydanı’nda, 15 Ağustos’ta Buca Hasanağa Bahçesi’nde, 17 Ağustos’ta Foça Beşkapılar Amfi Tiyatro’da ve 20 Ağustos’ta Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Tüm gösterimler ücretsiz ve saat 21.00’de yapılacak.

6 FARKLI AZİZ NESİN HİKAYESİNDEN UYARLANDI

Komedi-dram türündeki Mucize Aynalar, altı farklı Aziz Nesin hikâyesinden uyarlandı. Mucize Aynalar, hayallerini gerçekleştirmek için çabalamaktan hayatlarındaki güzelliklerin farkına varamayan Şahap-Emel çiftiyle cenaze taşıma aracı şoförü ve yazar Kerim’in hikâyesini anlatıyor. Amatör bir bilim insanı olan Şahap Cenabettin, kendi başına icat ettiği mucizevi ayna sayesinde insanların hayallerinin gerçeğe dönüşebildiğini keşfediyor. Görselliğiyle ön plana çıkan filmde seyirci hem gerçekçi hem de gerçeküstü unsurlardan oluşan bir maceraya çıkarılıyor.

Exit mobile version