İzmirliler dikkat: Bu fiyat kaçmaz! O banka Torbalı’daki 52 metrekarelik dükkan için 15 bin TL istiyor!

Burgan Bank, online ihale platformlarından olan Intengo ile yeni bir iş birliği yaptığını ve iş birliği kapsamında da İzmir ilinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu.

BURGAN BANK’TAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank Intengo platformu ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı fiyat teklifine açtığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından online ihale yolu ile satışa sunulmuş olan dükkanın tek odalı olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 52 metrekare olarak duyurulmuş olan dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, dükkanın soba ile ısındığını ifade etti.

BURGAN BANK INTENGO İHALESİNE İLİŞKİN AYRINTILAR

Burgan Bank İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan 52 metrekarelik dükkanın ihalesine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcılar için ihale ayrıntılarını paylaştı. Banka ihale katılım bedeli 320 bin TL olarak belirlenmiş olan dükkan için fiyat teklifi vermek isteyenlerin, 15 bin 104 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

BURGAN BANK’IN INTENGO İHALESİNE KİMLER, NASIL BAŞVURU YAPABİLİR?

Burgan Bank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu dükkan veya diğer gayrimenkul ihalelerine katılmak isteyen tüketiciler ile vatandaşlar, ihale katılım detaylarını araştırmaya başladılar. Banka, söz konusu araştırmalara karşılık olarak yeni bir açıklama yaparak soru işaretlerini yanıtladı.

Burgan Bank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlamak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle platforma üye olmaları gerektiğini belirtti. Söz konusu üyelik işlemlerinin platformun resmi internet sitesi üzerinden tamamlanabileceğini belirten banka, onayın gelmesinin ardından ilgilenilen gayrimenkul için belirtilmiş olan ihale katılım bedelinin platformun resmi banka hesabına aktarılması gerektiğini bildirdi.

Intengo platformu üzerinden ihale katılım bedelini yatırmış olan tüketiciler ile yatırımcılar, söz konusu icralık gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verebilmektelerdir.

Exit mobile version