Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmirliler DİKKAT! Bugün, 18 ve 19 Ekim’e kadar ESHOT güzergahları değişti

İzmir’in 30 ilçesinin tamamına hizmet götüren toplu taşıma aracı ESHOT için değişiklik kararı. Duyuru sosyal medyadan yapıldı.

İzmirliler DİKKAT! Bugün, 18 ve 19 Ekim’e kadar ESHOT güzergahları değişti- İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı üzerinden bugün başlayan güzergah değişikliğine ilişkin duyuruyu paylaştı.

5 milyondan fazla vatandaşın bulunduğu Türkiye’nin en kalabalık ilk 3 büyükşehri arasında yer alan İzmir’de toplu taşıma kararı geldi. Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs (ESHOT) yeni bir değişikliği vatandaşlarına duyurdu. Resmi sosyal medya hesabı olan twitter (X) üzerinden yapılan duyuru da şu ifadelere yer verildi:

Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknoloji Fuarı kapsamında 17 Ekim 2023 Salı (bugün) ile 19 Ekim 2023 tarihine kadar ESHOT hatlarında hizmet değişikliği yapıldı. Hemşehrilerimizin fuar alanına ulaşımlarını daha rahat sağlamaları amacıyla 610 No.lu Fuar İzmir-Gaziemir Semt Garajı, 92 No.lı Fuar İzmir-Üçyol Metro, 650 No.lu Fuar İzmir- Balçove hatlarında, fuar saatlerine uygun takviyeler yapılarak ulaşım hizmeti verilecektir.

Detaylı bilgiye eshotun ressmi web sitesi adresinden ulaşabilirsiniz.

ESHOT’un yapmış olduğu duyuruya göre bugün başlayacak olan fuar için hatlar ve güzergahlar belirlenen No.lu araçlarla hizmet sunacak. 3 gün boyunca bu ulaşım ağına dikkat edilmeli ve Fuara gitmek isteyenlerin bu hatları kullanmaları gerekiyor. Detaylı bilgi için ESHOT’un resmi web adresini ziyaret ederek tüm ESHOT hatları hakkında da bilgi edinebilirsiniz.