İzmirliler dikkat: Yarından itibaren ücretsiz olacak! 17.00-19.00 saatleri arasında…

İzmir’de alınan karar duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama geldi. Yarından itibaren ücretsiz yemek desteği verilecek. Kentte belirli noktalarda ücretsiz yemek dağıtılacak. Yapılan duyuruda, yarın itibariyle 17.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz yemek verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yemek desteği verilecek. Üniversite öğrencilerine destek amacıyla ücretsiz yemek dağıtılacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarından itibaren üniversite yakınlarında 6 noktada sıcak yemek dağıtımı yapılacak.

TUNÇ SOYER’DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Masraflarını ne kadar azaltabilirsek, o kadar iyi. Çorba Durakları da yakında hizmet vermeye başlayacak. Elimizden ne geliyorsa, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

SAAT 17.00 İLE 19.00 ARASINDA DAĞITILACAK

Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacak. Günde ortalama 5 bin öğrenci bu hizmetten yararlanabilecek.

Üniversite öğrencilerine 2021 yılından itibaren toplam 618 bin 450 kişilik akşam yemeği ücretsiz olarak ulaştırıldı.

Exit mobile version