İzmirlilerin dikkatine: Denizbank, Menemen ve Kiraz’da, uygun fiyatlı tarla satışına başladı! Bu fırsatlar kaçmaz, acele edin!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü giderek zamlanan taşınmaz fiyatları hem tüketicilerin hem de birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcı vatandaşların ellerini kollarını bağladı. Bu noktada devreye giren Denizbank, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu Intengo aracılığı ile İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan tarlaları satışa çıkardığını duyurdu.

İZMİR KİRAZ’DA DENİZBANK’TAN SATILIK TARLA!

Son dönemlerde geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı finansman hizmetleri sayesinde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Denizbank, yeni dönemde artmaya devam eden gayrimenkul fiyatlarına karşın yatırım yapma fırsatı arayanlara seslendi. Banka, Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden İzmir’in Kiraz ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını duyurdu.

Denizbank’ın Intengo aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu satılık tarlanın, 7523 metrekare büyüklüğünde olduğu bildirildi. Banka, ilgili ihale kapsamında telif edilebilecek minimum tutarın 175 bin TL, teminat bedelinin ise 7 bin TL olduğunu belirtti.

DENİZBANK’TAN İZMİR’İN AYNI BÖLGESİNDE İKİNCİ SATILIK TARLA!

Denizbank, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan başka bir tarla için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Karaburç Mahallesi’nde bulunan 7514 metrekarelik kullanım alanı olan tarla için hale başlangıç bedelinin 135 bin TL, minimum artış tutarının 2bin TL ve teminat bedelinin 5 bin 400 TL olduğunu belirtti.

İZMİR MENEMEN’DE KAÇIRILMAYACAK TARLA FIRSATI!

Denizbank, İzmir ilinin Menemen ilçesinde bulunan bir tarlayı da satışa çıkardığını duyurdu. 15 bin 499 metrekarelik kullanım alanına sahip olan “tarla” vasıflı taşınmaz için Intengo platformu aracılığı ile başlatılan ihalenin minimum teklif tutarı 750 bin TL olarak belirlendi. Banka, teminat bedelini 30 bin TL, asgari artış tutarını ise 5 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version