İzmirlilerin dikkatine: Vakıfbank İzmir’in 4 farklı bölgesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin satışına başladı! Daire fiyatları 600 bin TL’den…

Birçok faktöre bağlı olarak yükselen gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alan Vakıfbank, bu kapsamda İzmir ilinde bulunan 4 farklı icralık daire için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini duyurdu.

VAKIFBANK İZMİR SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARINI GÜNCELLEDİ!

Vakıfbank anlaşmalı olduğu Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası 4 farklı ihaleye konu olan icralık gayrimenkullerin tümünün daire nitelikli olduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE İLANLARI!

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Kamu bankası, İzmir ilinde satışa sunmuş oldukları dairelerin özellikleri, satış fiyatlarını, teminat bedellerini ve yetkili şubeleri şu şekilde sıraladı:

VAKIFBANK’TAN NASIL DAİRE SATIN ALINIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayarak söz konusu icralık daireler için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, banka tarafından belirlenmiş olan teminat bedellerini ilgili şubelere yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu ödemelerin yapılmasından sonra banka yetkilileri ile gayrimenkul satış sözleşmelerinin imzalanması ve ardından da Intengo platformuna giriş yapılarak online fiyat teklifinin verilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version