İZSU, BUCA’da yaşayanları uyardı! Bugün 22:00’da başlayacak yarın 06:00’a kadar sürecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından Bucalıları uyardı.

İZSU, BUCA’da yaşayanları uyardı! Bugün 22:00’da başlayacak yarın 06:00’a kadar sürecek- İzmir’in gözde semtleri arasında yer alan Buca’da bugün ve yarını kapsayacak su kesintilerine ilişkin uyarı geldi. İZSU resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden açıkladı.

12 EKİM VE 13 EKİM TARİHLERİNE DİKKAT

İzmir’de özellikle 9 Eylül Üniversitesi’nin bulunması ile öğrenci göçünün yoğunlukta olduğu ilçelerden olan Buca’da binlerce haneye su kesintisi uyarısı yapıldı. Bugün 12 Ekim 2023 saat 22:00 ile 13 Ekim 2023 saat 06:00’a kadar su kesintisi duyurusu yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Buca ilçesi Fırat Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yapımı devam eden yağmursuyu ayrıştırma inşaatının sağlıklı şekilde devam edebilmesi amacıyla cadde üzerinde bulunan iletim hattında deplasman çalışması yapılması gerekmektedir. Bu nedenle belirtilen saat ve tarihler arasında su kesintisi yapma zorunluluğu oluşmuştur.

Kesintiden etkilenecek mahalleler Fırat ve Efeler Mahallesi. Saygıdeğer İzmirlilerin bilgisine sunarız.

İZSU’nun Buca ilçesini kapsayan su kesintisine ilişkin olarak yaptığı duyurunun diğer detayları ve ayrıntılarına ulaşmak için İZSU resmi web adresini ziyaret edebilir ya da ALO 185’i arayabilirsiniz.

Exit mobile version