İZSU su faturasını ödeyemeyen İzmirliler dikkat: Sadece 1 kere bunu yapabilirsiniz!

2022 yılında ekonomik zorluk yaşayan bazı İzmirli vatandaşlar faturalarını ödemekte zorluk çekiyor. Faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar için kampanya başlatıldı. Belediye su faturasını ödeyemeyenler için askıda fatura hizmeti veriyor.

İzmir’de su faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için belediye askıda fatura hizmetini başlattı. Bu kapsamda ödemekte zorluk çeken vatandaşların faturaları hayırseverler tarafından ödenebiliyor. Konu ile ilgili açıklamada şöyle denildi: “BizVarız! Sevgili İzmirliler, bu zor günlerde vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları paylaşmak, zorlukları birlikte aşmak için Askıda Fatura uygulamamız başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ait olduğu onaylanan faturaları ödeyebilir, dayanışmamıza katılabilirsiniz. Ödediğimiz her fatura, bir ailenin hayatını kolaylaştıracak, bu dayanışma İzmir’e çok yakışacak…”

Askıya fatura nasıl bırakılıyor?

Askıya fatura bırakmak isteyen İzmirlilerin https://www.bizizmir.com/tr/AskidaFatura/Basvuru adresi üzerindeki formu doldurması gerekiyor. Vatandaşlar kimlik bilgileri ile sadece 1 defa başvuru yapabiliyorlar. Talep askıya çıktığında cep telefonuna mesaj gönderiliyor.

Exit mobile version