İZULAŞ ve ESHOT otobüslerinde uygulanacak: Duyuru yapıldı!

ESHOT (Gittiğin Kadar Öde ve İztaşıt hatları hariç) ve İZULAŞ otobüslerinde, metroda, tramvayda ve İzdeniz gemilerinde başladı. Yapılan duyuruya göre, artık vatandaşlar Visa ve Mastercard logolu ve temassız kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlarını toplu taşıma araçlarında kullanabilecekler.

İzmirimkart sahiplerini ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, vatandaşlar artık Visa ve Mastercard logolu ve temassız kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlarını toplu taşıma araçlarında kullanabilecekler. Temassız kart ödeme sistemi ile ilgili açıklama yapıldı.

Nasıl kullanılır?

Visa ve Mastercard logolu ve temassız kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlarınızı İzmir’de ulaşımda kullanabilirsiniz.Ulaşımda kartınızı kullanabilmeniz için, kartınızı okuyucuya yaklaştırmanız yeterlidir. Biniş ücreti, kredi kartı ekstrenize otomatik olarak yansıyacak, banka kartları (Debit kartlar) ve ön ödemeli kartlarda ise ücret, kartınızın bağlı olduğu hesabınızdan otomatik olarak düşecektir.

Visa ve Mastercard logolu temassız kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlarınızı ESHOT (Gittiğin Kadar Öde ve İztaşıt hatları hariç) ve İZULAŞ otobüslerinde, metroda, tramvayda ve İzdeniz gemilerinde kullanabilirsiniz.
İyi yolculuklar dileriz.

Exit mobile version