Genel

İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, eşinin kendisini Çağla Şikel ile aldattığını iddia etti, ortalık karıştı! Hakkında dava açılacak!

Son dönemlerde magazin basını tarafından yakın takibe alınan medyatik iş insanı İzzet Antebi, geçtiğimiz günlerde eski eşi Didem Sarı’nın yaptığı paylaşımlar ile birlikte hayatının şokunu yaşadı.

2009 yılında hayatını birleştirdiği ve 2021 yılının eylül ayında yollarını ayırdığı iki çocuğunun annesi Didem Sarı’nın Instagram hesabından yaptığı “aldatma” imalı paylaşımlar sonrası ilk kez konuşan iş insanı İzzet Antebi, paylaşımların gerçeği yansıtmadığını ve Çağla Şikel ile dost olduklarını ifade etti. Antebi, eski eşine karşı dava açma hazırlığında olduğunu açıkladı.

Didem Sarı Ne Paylaştı?

2021 yılının eylül ayında anlaşmalı olarak boşandığı ve çocukları için de ortak velayete imza atmış olduğu eski eşi İzzet Antebi ile ünlü manken Çağla Şikel’in Instagram yazışmalarını ifşa eden Didem Sarı, eşinin henüz boşanma gerçekleşmeden önce Şikel ile bir ilişkisi olduğunu iddia etti.

Eylül ayında boşanan eşinin, ekim ayında Çağla Şikel ile olan dostane yazışmalarını ifşa etmesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından anlamsız bulundu. İfşa edilen mesajlarda da ilişki yaşandığına dair bir ibareye rastlanmadı.

İzzet Antebi Sert Konuştu!

Eski eşinin iddialarından sonra ilk kez konuşan İzzet Antebi, Çağla Şikel ile eski dost olduklarını ve Didem Sarı’nın paylaşımlarına anlam veremediğini söyledi. Yazışmaların ekim ayında gerçekleştiğini kendisinin ise eylül ayında boşandığını belirten Antebi, eski eşinin ne yaptığını kendisinin de bilmediğini ifade etti.

Dava Açacaklar!

İzzet Antebi, Didem Sarı’nın asılsız iddialarına karşı dava açma hazırlığında olduğunda belirterek, iddiaların bir diğer muhatabı olan Çağla Şikel’in de Sarı’ya karşı dava açacağını ve bu durumun yargıya intikal edeceğini ifade etti.