İzzet Yıldızhan, Alişan konusuna son noktayı koydu: Benim bu olay ile ilgili bir bilgim yok!

Kadın sanatçıların sahne kıyafetleri ile ilgili yaptığı sert eleştiriler ile gündemden düşmeyen türkücü İzzet Yıldızhan, bu kez de şarkıcı içerisinde Alişan’ın da olduğu bir konu ile gündeme geldi.

“Bir Daha Bana Selam Vermesin!”

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Alişan, kardeşinin kaybının yaşandığı ilk günlerde 50 bin TL’lik kaporanın peşine düştüğünü söylediği ünlü isim ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ben zaten kayıp yaşamışım. Aklım, başım yerimde değil. Yaz ayı içerisinde gerçekleşecek 40 tane düğünü iptal etmiş ve aldığım kaporaları iade etmişim. O esnada ilgili mekândan kuzenime telefon gelmiş. Mekân sahibi benim yerime anlaştıkları kişinin, kaparo parası olmadan sahneye çıkmayacağını söylemiş. Bende pazartesi günü o halde iken gittim parasını yatırdım. O kişinin menajeri sonrasında beni aradı. Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin dedim.”

O Kişinin İzzet Yıldızhan Olduğu İddia Edildi!

Türkiye’nin sevilen seslerinden biri olan şarkıcı Alişan, geride bıraktığımız yılın temmuz ayında kardeşi ve aynı zamanda da menajerliğini yapan Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebi ile kaybetmişti. O dönemlerde bir süre sahneye çıkamayan Alişan, vefat haberinden önce bir mekân ile anlaştığını ve yapılacak olan iş karşılığında 50 bin TL tutarında kaparo aldığını belirtmişti. Ancak kardeşinin kaybı sonrası kaporasını önceden olmuş olduğu mekânda sahneye çıkamadığını belirten Alişan, kendisinin yerine başka bir ünlü şarkıcı ile anlaşıldığını o şarkıcının da 50 bin TL’lik kaporanın peşine düştüğünü ifade etmişti.

Kardeşinin kaybı sonrasında oldukça sarsılan ve hala kendine gelemediğini söyleyen Alişan’ın yas gününde, 50 bin TL’lik kaporanın peşine düşen ünlü şarkıcının İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi.

İzzet Yıldızhan’dan Cevap Geldi!

Alişan’ın yas gününde, 50 bin TL’lik kaporanın peşine düştüğü iddia edilen İzzet Yıldızhan konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücü açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Benim böyle bir konu ile ilgili bilgim yok. Eğer haberim olsaydı, böyle bir şeye müsaade etmezdim. Adımın bu tarz haberlerde geçmesine üzüldüm. Alişan keşke önce beni arasaydı.”

Exit mobile version