Spor

Juventus’tan net karar! Merih’i vermeyiz

Juventus, Federico Chiesa'yı transfer etmek için karşılık olarak Merih Demiral'ı isteyen Fiorentina yönetimini reddetti.

Serie A’nın önde gelen takımlarından Juventus, İtalyan futbolunun yeni genç yıldızı Federico Chiesa için Fiorentina ile görüşmelere başladı. Fiorentina’nın takas tekliflerini değerlendiren Juve yönetimi, Merih Demiral’ın da transfere dahil edilemeyeceğini belirtti.

Sky Sports’ta alan habere göre Juventus, Chiesa için Fiorentina’ya Rugani ve De Sciglio’yu takasta önerdi. Ancak bu teklifi kabul etmeyen Mor Menekşelerin, Chiesa karşılığında Juve’den milli yıldız Merih Demiral’ı istediği belirtildi.

JUVENTUS KABUL ETMEDİ

Siyah-beyazlılar, Fiorentina’nın bu talebini reddederek Merih Demiral’ın takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu ve başka bir takıma transferinin mümkün olmadığını belirtti.

Haberin detaylarında verilen bilgiye göre iki taraf arasında görüşmelerin sürdüğü ifade edilirken, Juventus’un Rugano ile De Sciglio’nun yanında Douglas Costa ve bir miktar para karşılığında Chiesa transferini bitirmek istediği öne sürüldü.