“Kaan hep arkadaşımdı” diyerek ayrılık iddialarını doğrulayan Hande Erçel, meğer ihanete uğramış! Kaan Yıldırım ünlü oyuncuyu o isim ile aldatmış!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve son dönemlerde yer aldığı reklam projeleri sayesinde ününü ülke sınırlarının ötesine taşımayı başaran Hande Erçel, magazin gündeminde ki yerini korumaya devam ediyor. Dizi ve reklam projelerinin yanı sıra özel hayatı ile de sıklık ile gündeme gelmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, bu kez de ihanet iddiaları ile adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz haftalarda daha önce bir projede beraber rol almış olduğu meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilen Erçel’in, aldatıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkiliden henüz bir açıklama gelmemiş olsa da Kaan Yıldırım’ın adının ihanet iddialarına karıştığı o isim ile aynı tatil mekanlarından paylaşımlar yapması, kafaları karıştırdı.

Hızlı Başlayan Aşk Tatil Dönüşü Bitti!

Önce bir arabada magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan Kaan Yıldırım ile Hande Erçel, sonrasında da beraber çıktıkları Londra tatilinde görüntülenmişlerdi. Ancak ikili beraber olduklarına dair herhangi bir resmî açıklamada bulunmamış ve nitekim kendilerine yöneltilen sorulara sessiz kalmaları ile de yollarını ayırdıklarını duyurmuşlardır.

“Kaan Hep Arkadaşımdı!”

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleri ile ayak üstü sohbet eden Hande Erçel, “madem sordunuz son kez bir açıklama yapayım” diyerek Kaan Yıldırım ile ilişki yaşadığı iddialarına cevap verdi. “Kaan hep arkadaşımdı, öyle de kalacak” açıklamasında bulunan Erçel, bu sözleri ile kafaların karışmasına sebep oldu.

İhanet İddiası!

Hande Erçel’in “Kaan arkadaşım” açıklamalarının üzerine ikiliye ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Erçel ve Yıldırım’ın gerçekten bir ilişki yaşadıkları ancak Kaan Yıldırım’ın Erçel’i Tuğçe Açıkgöz ile aldattığı ve ilişkinin bu sebepten ötürü sonlandığı öğrenildi. Yıldırım ve Açıkgöz’ün aynı mekanlardan paylaşımlar yapmaları da bu iddiaları doğrular nitelikte oldu.

Exit mobile version