Kaan Yıldırım Çeşme’de Bir Plajda Objektiflere Takıldı! Kaslı Vücudunu Sergileyen Ünlü Oyuncu, Hande Erçel Sorulunca Bakın Ne Yaptı!

Mevlana isimli dizi ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz gün Çeşme’de objektiflere yakalandı. Tatilin tadını çıkaran yakışıklı oyuncu, fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Magazin muhabirleri, ünlü oyuncuya Hande Erçel’i ve ayrılık iddialarını sordu.

Yaz Sezonuna Alaçatı’da Start Verdi!

İzmir’in en gözde yazlık bölgelerinden olan Çeşme Alaçatı’da yaz sezonunu açan Kaan Yıldırım, paparazzilerin hedefindeki isim oldu. Ressam olan ablası Nülüfer Yıldırım ile birlikte yeğeni Gaia ile yaza açılış yapan Kaan Yıldırım, bütün ilgisini küçük yeğeni Gaia’ya verdi.

Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansı kadar fit ve düzgün vücudu ile de beğenileri toplayan Kaan Yıldırım, plajdaki en dikkat çekici isimlerden birisiydi. Kaan Yıldırım’ı görenlerin hayranlıkları bir seviye ileri taşındı. En çok yapılan yorum ise ünlü oyuncunun ‘taş gibi’ olduğu yönünde oldu.

Düzgün Vücudu ile İlgiyi Üzerinde Topladı

Magazin dünyasının tanınmış simalarından olan Hadise ile birlikteliği sona erdikten sonra kendini spor salonlarına kilitleyen Kaan Yıldırım, verdiği emeklerin karşılığını almış. Ünlü oyuncu vücut geliştirme ve ağırlık antrenmanlarının yanı sıra yakın dövüş ve savunma sanatları eğitimi de alıyor.

Plajda objektiflere takılan Kaan Yıldırım, bir an olsun yeğeni Gaia’nın yanından ayrılmadı. Yeğeni ile hoş vakit geçiren Kaan Yıldırım için, dayılığın olduğu kadar babalığın da çok yakışacağı yorumları yapıldı.

 

Hande Erçel ile Ayrılık İddiaları Soruldu

Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra adı Kaan Yıldırım ile anılan Hande Erçel, geçtiğimiz ay bir eğlence mekanında Kaan Yıldırım ile birlikte görüntülenmişti. Birlikte eğlenen çift mekandan birlikte ayrılmışlardı.

Kaan Yıldırım’ı Çeşme’de gören basın mensupları Hande Erçel ile ilgili sorular sormuş olsalarda, ünlü oyuncu soruların tamamını cevapsız bıraktı.

Exit mobile version