Kabine Toplantısı Yarın Yapılacak Gündemde Hangi Konular Var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. Kabine toplantısının en önemli gündem maddeleri  Türkiye’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Karen Donfried’ ın ziyareti ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen 50+1 sistemi de toplantının önemli gündem maddelerinden olacak.

MHP Genel Başkanı Bahçeli İle Gerçekleştirilen 50+1 Sistemi Masaya Yatırılacak

Vatandaşların merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Konuşulacak konular merakla beklenirken ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Karen Donfried’ ın ziyareti ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen 50+1 sistemi bunun dışında Merkez Bankası tarafından alınan faiz düşürme kararı gibi konular masaya yatırılacak.

Merkez Bankası’nın Faiz Düşürme Kararı Gündemde

Yoğun gündem 22 Kasım 2021 Pazartesi tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında değerlendirilecek. ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan kabinede, Asgari ücret konusu, geçtiğimiz hafta gerçekleşen ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Karen Donfried’ ın ziyareti ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen 50+1 sistemi, MİT’in gerçekleştirdiği başarı operasyonlar, Merkez Bankası tarafından alınan faiz düşürme kararı gibi konular masaya yatırılacak.

Koronavirüs Kapsamında Alınan Tedbirler Masaya Yatırılacak

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi, 3. doz aşılama çalışmaları izlenecek yollar salgında son durum da konuşulacak konular arasında olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yerli aşı çalışmaları ve vakalardaki son duruma ilişkin bilgi verecek.

Exit mobile version