Magazin

Kaderimin Oyunu dizisinde flaş gelişme! Final yapacağı iddia edilmişti

Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Kaderimin Oyunu dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Dizi hakkında final iddiaları ortaya atılmıştı. Sevenlerini üzen iddianın ardından güzel haber geldi. Yapılan açıklamada, dizinin final yapmayacağı ve iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

Başrollerini Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü ve Meriç Aral’ın paylaştığı Kaderimin oyunu dizisinin final yapmayacağı belirtildi. Başladığı günden itibaren bir hayran kitlesine ulaşan dizinin final yapmayacak olması izleyiciyi sevindirdi.

Dizinin resmi hesaplarında yapılan açıklamaya göre ortaya atılan final iddiaları tamamen asılsız. Her hafta sosyal medyanın en çok konuşulan dizileri arasına giren ve reyting oranlarında başarılı bir gidişat yakalayan Kaderimin Oyunu, en az bir sezon daha ekranlarda olacak.

FİNAL İDDİALARI ASILSIZ

Yapılan açıklamada, ”İzleyicilerimize duyurulur! Bazı internet sitelerinde dizimizle ilgili yayınlanan haberler gerçek dışıdır. Kaderimin oyunu dizimiz yeni bölümleriyle saat 20.00 Star TV ekranlarında devam etmektedir.” denildi.