Kaderimin Oyunu’nda Alkışları Toplayan Esra Dermancıoğlu’nun Yeni Projesi Belli Oldu! Yeni Sezonda ATV’de Olacak!

Dizi sektörünün en çok takdir edilen isimlerinin başında gelen başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu, son olarak Kaderimin Oyunu isimli dizi ile izleyici ile buluşmuştu. Dizinin final yapmasının ardından ünlü oyuncunun bir sonraki projesi belli oldu. Esra Dermancıoğlu yeni sezonda ATV ekranlarında olacak.

Mukaddes ve Behice Rolleri Hafızlara Kazındı

Fatmagül’ün Suçu Ne? İsimli dizide Mukaddes karakterine hayat veren ve gösterdiği oyunculuk performansı ile hafızalara kazınan Esra Dermancıoğlı, daha sonra Bir Zamanlar Çukurova isimli dizinin üçüncü sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve Behice isimli karakteri canlandırmıştı. Ünlü oyuncu gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile yapımcıların en çok kapısını çaldığı oyuncuların başında geliyor.

Esra Dermancıoğlu, son olarak Kaderimin Oyunu isimli dizide karşımıza çıkmış ve Zahide isimli karaktere canlandırarak başarılı oyunculuk performanslarına bir yenisini eklemişti. Dizi, kısa süre önce final yapmış olsa da Esra Dermancıoğlu finalden daha önce diziden ayrılmıştı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Esra Dermancıoğlu, paylaştığı videolar ile büyük beğeni topluyor. Kimi zaman kendisi ile dalga geçtiği videolar paylaşan başarılı oyuncu, hayranlarının büyük beğenisini topluyor ve yaptığı paylaşımlar kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor.

Yeni Sezonda ATV’de Olacak

Esra Dermancıoğlu’nun bir sonraki projesi heyecan ile bekleniyordu. Ünlü oyuncunun bir sonraki projesi belli oldu. Yeni sezonda ekranlara geri dönecek olan başarılı oyuncu, ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Günışığı isimli dizi ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yapımcılığını NGM Media’nın üstleneceği dizinin senaryosu Evren Heptürk tarafından kaleme alınacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturacağı Bir Küçük Günışığı’nın hazırlıkları başladı. Ön hazırlıkların tamamlanması ile birlikte sete çıkması ve çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Exit mobile version