KADES’ten yardıma gelen polisi vuran kadın tutuklandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, Kadın Destek Uygulaması (KADES) aracılığıyla yardım çağrısında bulunan ve polis tarafından eve bırakılan bir kadın, çıkan tartışma sonrasında polis memurunu vurarak yaraladı. Olayın ardından gözaltına alınan 4 çocuk annesi B.K., adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

İddiaya göre, B.K. önceki gün KADES uygulamasından yardım istedi ve polis tarafından alınıp emniyete götürüldü. Ancak emniyet işlemlerinin ardından ulaşım sorunu yaşayan B.K., polis aracıyla evine bırakılmak istendi. Eve ulaştıklarında, B.K. polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Bu sırada çıkan tartışmada, B.K. polis memuru S.A.’nın tabancasını alarak onu belinden vurdu.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memuru S.A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.K., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

Exit mobile version