Magazin

Kadın dizisine yeni oyuncu transferi! Hakan Kurtaş kimdir?

FOX TV‘nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Kadın‘a sürpriz bir oyuncu dahil oluyor. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin kadrosuna Hakan Kurtaş da ekleniyor. Hakan Kurtaş, Cenk karakterine hayat verecek.

Yapımcılığını MED YAPIM ile MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı dizinin zengin kadrosuna sevilen oyuncu Hakan Kurtaş dahil oluyor.

Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden “Kadın”da Kurtaş, Cenk karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, 5 Kasım Salı günü ekrana gelecek 70. bölümde tüm gizemiyle izleyici karşısına çıkacak.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988’de İzmir’de doğdu. Annesi iktisatçı, babası ise çocuk doktorudur. Ailesinin 3 oğlundan biridir. Ortaokul yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başlayan Kurtaş, lise yıllarında amatör olarak oyunculuk yapmaya başladı. 2010 yılında, DOT Tiyatrosunun “Punk Rock” oyununda yer aldı.

Lise eğitimini, Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitiminden önce tiyatro oyunculuğunun yanı sıra profesyonel spor kulüplerinde basketbolculuk yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Kurtaş, müzik ve karikatürle de uğraştı. Babasının “Gırgır” dergisine olan ilgisiyle karikatürler çizmeye başladı. Bir dönem Leman, Uykusuz gibi mizah ve karikatür dergilerinde, karikatürleri yayınladı.

ROL ALDIĞI DİZİ FİLMLER

Ezel (2010-2. Sezonunda-Can Uçar), Bir Çocuk Sevdim (2011-Sinan), A.Ş.K (2013-Kerem), Filinta: Bir Osmanlı Polisiyesi (2014-Sultan Abdülhamid Han), Analar ve Anneler (2015-Murat), Saruhan (2015-İbrahim), Seddülbahir 32 Saat (2015), Dolunay (2017-Deniz)

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Vücut (2011-İzzet), 91.1 (2015), Bölük (2017), Martıların Efendisi (2017)

TİYATRO ÇALIŞMALARI

Punk Rock (2010-Oyuncu), Kutlama/Festen (2011-Asistan), Süpernova/ Beautiful Burnout (2012-Boksör rolünde), İstila (2017-Oyuncu)

ALDIĞI ÖDÜLLER

Vücut adlı sinema filmiyle;

2011 yılında, 18. Uluslararası Altın Koza Film Festivalinde; Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülünü kazandı.

Meşakkat ve Karısı adlı kısa filmiyle;

Akbank 9. Kısa Film Festivalinde ‘Kurmaca Kısa Filmler’ kategorisinde yarıştı.

Bir yanıt yazın