Kadın kıyafetleriyle fotoğrafları çıkan Belediye Başkanı intihar etti

Alabama eyaletine bağlı Smiths Station şehrinde belediye başkanlığı yapan Fred L. “Bubba” Copeland, özel hayatının medyaya yansıması üzerine intihar etti. Sağcı bir haber sitesinin, Copeland’ın kadın kıyafetleri giydiği fotoğrafları paylaşması, onun sadece cinsiyet değişimiyle ilgili olmadığını ortaya çıkardı.

Copeland’ın sadece transseksüel kimliğiyle değil, aynı zamanda “erotik slasher kurgu” yazdığı ve bu hikayelerde kadın karakterlerin gerçek kimliklerini kullandığı iddiaları da gündeme geldi. Nüfusu 7 binden az olan Smiths Station şehrinde belediye başkanlığı yapan Copeland, aynı zamanda Brittini Blaire Summerlin adıyla kadın kıyafetleri giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyordu.

Brittini Blaire Summerlin adıyla kadın kıyafetleri giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyordu

Transseksüel geçişle ilgili tavsiyeler veriyormuş

1819News tarafından yayınlanan fotoğrafların ardından ortaya çıkan iddialara göre, Copeland internette kendisini “transseksüel kadın” olarak tanıttığı, transseksüel geçişle ilgili tavsiyeler verdiği ve erotik kurgular yazdığı belirtiliyor. Copeland, Brittini Blaire Summerlin’in sadece bir “kurgusal karakter” olduğunu ve kadın kıyafetleri giymenin gençliğinden beri bir “hobi” olduğunu savundu.

Reşit olmayanların fotoğraflarını paylaşmış

Ancak muhafazakar bir haber sitesi olan 1819News’in editörü Jeff Poor, Copeland’ın sadece erotik kurgu yazmadığını, aynı zamanda yerel bir kadının öldürülmesi fantezisi içeren ve gerçek adını kullanan hikayeler yazdığını iddia etti. Copeland’ın Reddit’te reşit olmayanların fotoğraflarını paylaştığı ve cinsiyet geçişi yapmış gibi görünen gençlerin fotoğraflarını içeren iddialar da ortaya atıldı.

Kurban olduğunu savundu

Copeland’ın cemaatine verdiği bir vaazda, eşinin ikinci kişiliğinden haberdar olduğunu ve kendisinin bir “internet saldırısı” kurbanı olduğunu söyledi. Ancak, hakkındaki suçlamaların sadece cinsiyet değişimiyle ilgili olmadığı ve daha derin sorunları ortaya çıkardığı belirtiliyor.

 

Exit mobile version