Kadir Doğulu’dan şok eden cevap: “Evet ihanet ettim.”

Geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıyan Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül’e ihanet ettiği yönündeki söylentileri dalgaya aldı. Konuyla ilgili şaşırtan bir çıkışta bulunan Doğulu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim. Bunlar bir iddia” diyerek, herkesi şaşkına çevirdi.

Oyuncu Kadir Doğulu (39), önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Bir mekan girişinde karşısında muhabirleri gören Doğulu, aracından iner inmez kameralara yakalanınca neye uğradığını şaşırdı.

“Eyvah, siz nereden çıktınız?”

Kadir Doğulu, “Eyvah, siz nereden çıktınız? Artık mekan çıkışlarını değil, herhalde istihbarat alıp, girişlerini bekliyorsunuz. “Arkadaşlar toplantım var, o yüzden buradayım. Bana müsaade ederseniz, başka zaman konuşuruz.” ifadelerini kullandı.

“Karım olduğu için söylemiyorum”

Kadir Doğulu, daha sonra sözlerine, “Bunlar bir iddia. Siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” dedi. Neslihan Atagül’ün aldığı ödüller hakkında konuşan Doğulu: ” “Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version