Kadir İnanır’dan kötü haber: Bakan Koca duyurdu!

Usta oyuncu Kadir İnanır, evinde rahatsızlanarak hemen hastaneye kaldırılmıştı. Beyin damarına pıhtı aran usta oyuncu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılarak, yoğun bakıma alınmıştı. İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da bir açıklama geldi.

UYUTULARAK TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kadir İnanır, Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye bilinci kapalı olarak götürülen usta sanatçının yoğun bakımda uyutularak tedavisi sürüyor. Bakan Koca, Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, beyin damarında pıhtı atan İnanır’ın yoğun bakımda entübe edildiğini ve uyutulmuş olarak takibine karar verildiğini duyurdu.

BAKAN KOCA SON DURUMU AÇIKLADI

Akşam saatlerinde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır’ın entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verildiğini duyurdu. Koca, “Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version