Genel

Kadir İnar’ın sağlık durumu ile ilgili doktorundan son dakika açıklama geldi!

Ünlü usta oyuncu Kadir İnanır dün yoğun bakıma alınmıştı. Dün sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamalar sonrasın bugün son dakika olarak doktorundan yeni açıklamalar geldi. Ünlü Yeşilçam filmlerinin unutulmaz aktörü Kadir İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirtildi. İşte, 100’ün üzerinde filmde başrol oynayan efsane sinema oyuncusu İnanır’ın son sağlık durumu hakkında gelişmeler…

Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi. İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı, duruma göre ameliyat edilebileceği öğrenildi.

İnanır’ın doktoru Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Hastanın seyahat etmesi birkaç gün sıkıntılı olabileceğinden şuan başka hastaneye sevk edilmesi tıbben mümkün değildir. Şu anda felçten söz edemeyiz, hastamızda böyle bir durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişeyle takip ve tedavi ediyoruz” dedi.

Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ise Kadir İnanır’ın beyin damar tıkanıklığı nedeniyle takip edildiğini, birkaç gün geçmeden bir şey söylemenin mümkün olmadığını belirtti.

Öte yandan, Kadir İnanır’ın yeğeni Levent İnanır’dan dayısının sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Habertürk’e konuşan Levent İnanır, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirterek sözlerine şunları ekledi:
“Dayım sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu.”

MELTEM CUMBUL PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul da sosyal medya hesabından Kadir İnanır’ın durumu hakkında şu paylaşımda bulundu; “Kadir İnanır’ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı olarak doktorlar tarafından müşahade altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilendirmelere itibar edilmemesi kendisi ve ailesinin ricasıdır.”

“DURUMU İYİ, TETKİKLERİ DEVAM EDİYOR”

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan İnanır’ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Hastanenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: