GenelPersonel Alımı

Kafkas Üniversitesi temizlik personeli alım ilanı!

Kafkas Üniversitesi 21 Aralık 2020’de Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre, Kafkas Üniversitesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere temizlik personeli alımı yapılacaktır.

Üniversitenin temizlik hizmetleri kadrosunda toplama 3 adet personel alımı yapılacak olup, başvurular İŞKUR üzerinden online şeklinde 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü tarafından kadrolu işçi alımı ile ilgili yayınlana resmi ilan detaylarında şu bilgilere yer verildi;

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterildiği şekilde Engelli Sürekli İşçi ve Kamu Kurum Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Eski Hükümlü Sürekli İşçi alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak, İŞKUR hizmet noktalarında ve Alo 170 hattı üzerinde 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilköğretim, en çok ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak,

Engelli sağlık kurulu raporuyla en az %40 engelli olduğunu belgelemek.

KARS il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,

Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-35 yaşını doldurmamış olmak,

Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde tanımlandığı şekilde eski hükümlü veya 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendinde tanımlandığı şekilde terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olmak ve belgelendirmek.

KURA İŞLEMİ

Kura işlemi yönetmelik gereği noter huzurunda 12.01.2021 tarihinde Saat: 10.00 da Kafkas Üniversitesi Ahmet ARSLAN Kültür ve Kongre Merkezi Salonunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebileceklerdir.

Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle kura çekimini izlemek üzere salona sınırlı sayıda aday alınacaktır. (adayların maskeli olarak gelmesi zorunludur) ayrıca kura çekimi üniversitemiz web sayfasından canlı olarak yayımlanacaktır. Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreçlere ilişkin takvim www.kafkas.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacak ve ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Resmi ilanı görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ