Kahramanmaraş’a yardım götüren İzmirli Dilay’dan acı haber: Hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ilimiz yerle bir olurken Türkiye’nin her yerinden yardım tırları gönderilirken İzmirli Dilay Ceviz’den acı haber geldi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde afetzede vatandaşlarımız için yardım malzemeleri götüren İzmirli Dilay’dan acı haber geldi.

ARABA TARLAYA UÇTU

Kahramanmaraş’a 4 araç yardım malzemesi yükleyip deprem bölgesine giden Dilay arkadaşları ile dönüş yolundayken kaza geçirdi. Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan 45 yaşındaki Serhat K. idaresindeki 10 BF 884 plakalı kamyonet, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp tarlaya uçtu. Meydana gelen kazada İzmirli Dilay hayatını kaybederken, arkadaşları Serhat K. ile Mustafa S., yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Buradaki tedavisinin ardından Serhat K., İzmir’de bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

DİLAY’IN SON GÖRÜNTÜLERİ YÜREKLERİ DAĞLADO

İzmirli Dilay’ın son görüntüleri ise yürek dağladı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde; Dilay’ın afetzedeler için toplanan yardım malzemelerinin kamyonete yüklendiği esnada arkadaşlarına yardım ettiği görülüyor.

Öte yandan İzmirli Dilay’ın, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Exit mobile version