İzmir HaberleriPolitika

Kalfaoğlu, Buca Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu yaptı

HABER/ Didar DEMİRCİ- AK Parti Buca önceki dönem ilçe başkanı Hakan Kalfaoğlu, Buca Belediye Başkan Adaylığı için başvurusunu yaptı. AK Parti İzmir İl Binasında başvurusunu yapan Kalfaoğlu’nu partilileri de yalnız bırakmadı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partisini Buca’da temsil etmek ve Buca için vadettiği projeleri hayata geçirmek adına Buca Belediye Başkanlığına talip olan Kalfaoğlu, adaylık başvurusunu yapmak için geldiği il binasına kalabalık bir konvoy da eşlik etti.

“31 MART’TA ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

Adaylık başvurusunun ardından il binasının önünde tezahüratla karşılanan Kalfaoğlu, partililerine seslendi. Buca halkına hizmet etmek için aday olduğunu vurgulayan Kalfaoğlu, “Bizler son üç yıldır Buca’da tarih yazdık. Buca’nın çözülemeyen hemen hemen tüm sorunlarını çözdük. Cezaevini kaldırdık. 100 yıldır Buca’ya gelmeyen kamu yatırımını getirdik. Bundan sonra Allah’ın izniyle 31 Mart’ta zafere ulaşacağız. Buca’yı kazanacağız. Cumhurbaşkanımıza da Buca’dan selam göndereceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağız, söylediğimiz tüm projeleri gerçekleştireceğiz. Allah hepinizden razı olsun” sözlerini kaydetti.