Kamu bankaları duyurdu: Emeklilerin hesaplarına 750 TL yatacak! Hesaplarınızı kontrol edin!

2022 yılının gelmesi ile birlikte pek çok mali konuda çeşitli düzenlemelere gidildi. Yeni dönem itibari ile emekli maaşlarına gelen yüzde 30,5’lik zam sonrasına emekli maaşlarının 2 bin 500 TL seviyesinden başlayacak olması hem kamu bankalarını hem de özel bankaları harekete geçirdi. Bankalar, emekli müşteri sayılarını arttırmak amacı ile çok çeşitli kampanyalar düzenlediklerini ilan etmeye başladı.

Bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekliler, bu yıl zamlı olacak alacakları maaş haberini aldıktan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Milyonlarca emekli vatandaşın yaşadığı emekli maaşı sevincinin üzerine, bankalar da müjdeli haberlerini vermeye başladı. Kamu bankaları, yeni dönem itibari ile emekli müşterilerinin hesaplarına 750 TL’lik ödemelerin yapılacağını duyurdular.

Kamu Bankalarından Promosyon Ödemesi Kampanyası!

Kamu bankalarından Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, yeni dönem itibari ile emeklileri sevindiren bir promosyon kampanyası geliştirdiklerini duyurdu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli müşteriye sahip olan kamu bankaları, yeni kampanyaları ile emekli maaşı tutarına göre değişmek ile birlikte, emekli vatandaşlara 750 TL’lik ödemenin yapılacağını duyurdular.

3 kamu bankasının düzenlemiş olduğu emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasına göre emekli vatandaşlara yapılacak olan promosyon ödemelerinin tutarları şu şekilde belirlendi:

Kamu Bankalarının Promosyon Ödemesi Başvuru Şartları

Kamu bankalarının düzenlemiş oldukları farklı tutarlarda ki promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için çeşitli şartların sağlanması gerekmektedir. İlgili kamu bankasından emekli maaşı promosyon ödemesi almak isteyen emekli vatandaşlar için belirlenmiş olan şartlar şu şekildedir:

Promosyon Ödemesine Nasıl Başvuru Yapılır?

Kamu bankalarının yeni dönem itibari ile geliştirmiş oldukları promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, ilgili bankanın en yakın şubesine şahsen başvuru yapması gerekmektedir. İlk kez emekli maaşı alacak olan vatandaşlar ise maaş hesaplarını, promosyon ödemesi almak istedikleri banka olarak belirlemelidir.

Exit mobile version