Kamu bankaları ve özel bankalardan, emeklileri sevindiren 2022 ek ödeme haberi geldi! Emekli maaş hesabı olan herkese binlerce lira ödeme yapılacak!

Son dönemlerde yaşanan ekonomik gelişmelerden ötürü nakit sıkıntısı çekmeye başlayan emekli vatandaşları sevindirmek için sıraya giren bankalar, yeni dönem emekli maaşı ek ödeme kampanyalarını duyurdular.

Aralarında kamu bankasının da yer aldığı bankalar, emekli maaşı hesaplarını kendi bünyelerine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden emeklilere, binlerce lira ödeme yapılacağını açıkladılar. Peki, hangi banka ne kadar ödeme yapacak? Ödeme tutarları neye göre belirlenecek?

Ziraat Bankası 2022 Emekliye Ek Ödeme Desteği

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası hem emekli müşteri sayısını arttırmak hem de tek maaş ile geçinmekte zorlanan emekli vatandaşları bir nebze olsun ferahlatmak için yeni dönem ek ödeme kampanyasını duyurdu.

Ziraat Bankası, emekli maaşı hesabını kurum bünyesine taşıyan ve emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alacağını taahhüt eden emekli vatandaşlar için ek ödeme planını oluşturdu. İlgili plan çerçevesinde emekli vatandaşlara verilecek olan ek ödeme hizmetinin ayrıntıları şu şekilde açıklandı:

Yapıkredi Bankası 2022 Promosyon Ödemesi

Özel bankalardan biri olarak hizmetlerini sürdüren Yapıkredi Bankası, yeni dönemde ilgili şartları sağlayan emekli müşterileri için ek ödeme desteği vereceğini açıkladı. Banka, emeklilere yapacağı ek ödemeleri şu şekilde belirledi:

Akbank 2022 Emekli Maaşı Promosyonu

Akbank da yeni dönemde emekli maaşına ek ödeme yapacağını ilan eden bankalardan biri oldu. Banka, emekli maaşı ek ödemelerini şu şekilde belirledi:

Exit mobile version