Kamu bankalarından büyük karar: Sıra beklemeden, evrak işleri ile uğraşmadan 4 bin, 10 bin, 15 bin TL nakit hizmeti alacaksınız!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam ettiği ve tedarik ile diğer alanlarda da olumsuz gelişmelerin gözlendiği şu günlerde, vatandaşların eli iyiden iyiye nakde sıkışmaya başladı. Bu noktada devreye giren kamu bankaları Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank, mevcut müşterileri için taksitli nakit avans kampanyaları geliştirdiklerini duyurarak, nakit sıkışıklığı problemlerini bir nebze de olsa dindirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Söz konusu kampanyalara ilişkin ayrıntılar, kamuoyu ile paylaşıldı.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Halk Bankası, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketleri devam eden ekonomi piyasalarının yarattıkları maddi sıkışıklık problemlerine, belgesiz, kefilsiz taksitli nakit avans hizmeti ile destek olacağını bildirdi. Paraf kart kullanıcıları için geliştirilmiş olan hizmetin üst limiti 15 bin TL, azami vade sayısı 12 ay ve faiz oranı yüzde 1,80 olarak belirlendi. 3 ay vade, yüzde 1,80 faiz oranı karşılığında çekilecek olan bin TL’lik nakdin aylık ödeme tutarı ise 347,84 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Ülkemizin önemli bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank da yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın mevcut müşterilerine nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Yalnızca bankanın kart ürünlerini kullanan mevcut müşteriler için geçerli olan bu hizmetin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan taksitli nakit avans hizmetinin günlük çekim limitleri Tarım Kart ve Business Kart için 10 bin, diğer kartlar için ise 4 bin TL olarak belirlendi. Banka, diğer iki kamu bankası gibi azami vade sayısını 12 ay ve faiz oranını da yüzde 1,80 olarak duyurdu.

Exit mobile version