Ekonomi

Kamu bankalarından emeklilere büyük jest: Mayıs ayı bitmeden TC kimlik numaranız ile başvurun 500, 625 ve 750 TL tutarında karşılıksız ödemelerinize kavuşun!

Vatandaşların en güvendikleri bankalardan olan Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, SGK maaş ödemeleri protokolünün yenilenmesinin ardından güncel promosyon kampanyası geliştirildiğini duyurdu.

Kamu Bankalarından Emeklilere Karşılıksız Nakit Kampanyası!

Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, 3 yıl önce SGK ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolünün tamamlanmasının ardından yeni bir protokole imza attılar. Protokolün yenilenmesinden sonra kolları sıvayan kamu bankaları, ortak olarak açıklanan ancak her birinin kendi bünyesinden hizmete sundukları promosyon kampanyalarının ayrıntılarını paylaştılar. Buna göre ilgili şartları sağlayan emekli vatandaşlara, promosyon kampanyası kapsamında ödenecek olan ek tutarlar şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında olanlara: 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında olanlara: 625 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 750 TL

Kamu Bankalarının Karşılıksız Nakit Kampanyalarına Kimler Başvuru Yapabilir?

Kamu bankaları tarafından düzenlenmiş olan 750 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasından, hali hazırda emekli olan vatandaşlar yararlanabilmektelerdir. Emekli vatandaşların promosyon ödemesi alabilmeleri için ise ödeme almak istedikleri bankaya maaş hesaplarını taşımaları ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca o bankada kalacağına dair söz vermeleri gerekmektedir.

Kamu Bankalarının Karşılıksız Nakit Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılabilir?

Kamu bankaları tarafından düzenlenmiş olan 750 TL üst tutarlı emekli promosyonu kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, öncelikle hangi bankadan ek ödeme almak istediklerine karar vermeleri gerekmektedir. Kararın verilmesinin ardından ilgili bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabı taşıma talimatı verilebilir ve talimatın onaylanmasını takiben yatan SGK maaşı ile birlikte, ek ödeme tutarlarına da erişilmiş olunur.