Ekonomi

Kamu bankalarından ihtiyaç kredisi kampanyaları! Faiz oranları resmen açıklandı

Kamu bankaları Ziraat Bankası Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyaları duyuruldu. Bu kredi kampanyaları kapsamında faiz oranları müşteriler ile paylaşıldı.

Bu kredi kampanyalarının detaylarını egehaber.com olarak derledik ve okuyucularımızla paylaşıyoruz.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında

yapılan açıklamada “Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,80 faiz oranı ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz. 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.” ifadelerine yer verildi ve faiz oranları şöyle oldu:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası tüketici kredisi hakkında yapılan açıklamada ise “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca açıklamada faiz oranlarının yüzde 1,75 olduğu belirtildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.