Kamu bankalarından İstanbul’da uygun fiyatlı satılık gayrimenkul ilanları: 4+0 daire 750 bin TL’den satışta!

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, İstanbul ilinde bulunan icralık gayrimenkuller için düzenlemiş oldukları ihaleleri kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK İSTANBUL GAYRİMENKUL İLANLARI

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, teminat olarak aldığı ancak vade sonunda borçların ödenmemiş olmasından ötürü el koymak durumunda kaldığı icralık gayrimenkuller için yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası İstanbul ilinde bulunan icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

ZİRAAT BANKASI İSTANBUL GAYRİMENKUL İLANLARI

Diğer bir kamu bankamız olan Ziraat Bankası da anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İhalelere konu olan icralık gayrimenkullerin İstanbul ilinde bulunduklarını belirten kamu bankası, ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

HALKBANK İSTANBUL GAYRİMENKUL İLANLARI

Halkbank da icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirileceğini belirtti. Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenleyen kamu bankası, şu an fiyat teklifine açık olan icralık gayrimenkullerin İstanbul’da bulunduklarını belirtti. İhale ayrıntıları şu şekilde sıralandı:

Exit mobile version