Kamu bankalarından İzmir halkına önemli duyuru! Bir iş yeri, iki arsa kelepir fiyata satılacak! İzmir gayrimenkul fiyatları

Halkbank ve Ziraat Bankası, İzmir’in Beydağ ilçesinde gayrimenkul satışına başladı. Ziraat Bankası bölgede bulunan bir işyerini, Halkbank ise iki arsayı satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK İŞ YERİ!

Ülkemizin en önemli kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, yeni dönemde artan iş yeri fiyatlarından sonra elini taşın altın koyarak kendi bünyesinde bulunan icralık iş yerini, piyasanın oldukça altında fiyattan satışa sunduğunu duyurdu. Banka, ilgili iş yerinin satışı için düzenlenen ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu “Intengo” isimi yasal e- ihale platformu aracılığı ile İzmir’in Beydağ ilçesinde bulunan bir iş yerini satılığa çıkardı. Kullanım alanı 433 metrekare olan krediye uygun iş yeri için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 100 bin TL, teminat bedeli ise 66 bin TL olarak belirlendi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK ARSA!

Diğer bir kamu bankamız olan Halkbank da İzmir ilinde gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Ziraat Bankası ile aynı bölgede satış gerçekleştiren kamu bankası, icralık bir arsa için ihale düzenlediğini bildirdi.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkardığı arsanın kullanım alanı 2.999,85 metrekare olarak açıklandı. Banka, ilgili arsanın ihalesinin başlangıç bedelini 684 bin TL, teminat bedelini ise 20 bin 520 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK İKİNCİ ARSA!

Halkbank, İzmir’in yine aynı bölgesinde bir arsa için daha ihale düzenlediğini bildirdi. Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlenen ihaleye ilişkin ayrıntılar, kamuoyu ile paylaşıldı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu ikinci arsanın kullanım alanı 550 metrekare olarak açıklandı. Banka, ilgili arsanın ihalesinin başlangıç bedelini 205 bin TL olarak duyururken, teminat bedelini 6 bin 150 TL olarak bildirdi.

Exit mobile version