Kamu bankalarından kaçırılmayacak teklifler! İzmir Karabağlar’da dükkan 480 bin TL, 3+1 daire 892 bin TL!

Halkbank ve Ziraat Bankası, ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. Kamu bankaları toplamda 2 daire ve bir dükkanın uygun fiyatlardan satışta olduğunu bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank yönetimi kendi sorumluluğunda olan Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan 115 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 480 bin TL, ihaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLARDA SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası kendi bünyesinde değil Intengo bünyesinde ihaleler düzenlediğini bildirerek, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı. İhale kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan 3+1 büyüklüğünde dairenin satışa çıkarıldığını belirten banka, dairenin toplam kullanım alanının 102 metrekare olduğunu açıkladı. Isınma tipi kombi olan icralık daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 892 bin 500 TL olduğunu belirten kamu bankası, teklif sunabilmek için Kahramanlar şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 53 bin 550 TL olarak duyurdu.

ZİRAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında da İzmir ilinde daire satışı gerçekleştireceğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan ikinci ihaleye konu olan dairenin İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Banka söz konusu dairenin 2+1 büyüklüğünde olduğunu belirtirken, dairenin toplam kullanım alanının 101 metrekare olduğunu bildirdi. Soba tipi ısınmaya sahip olan dairenin krediye uygun bir şekilde satışa sunulduğunu belirten banka, daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 462 bin 500 TL, ihaleye katılabilmek için Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 27 bin 750 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version