Genel

Kamu bankalarından uygun fiyatlı satılık dükkan ilanları! İzmir’in Karşıyaka ve Beydağ ilçelerinde dükkan fiyatları 1 milyon TL’ye düştü!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, ellerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardıklarını duyurdu. Kamu bankaları, yeni ihalelerine ve satılık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKALARINDAN TÜKETİCİLERE KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR!

Ülkemizin en değerli kamu bankalarından olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, şimdiye kadar olduğu gibi yeni dönemde tüketicinin yanında yer alarak farklarını ortaya koydu.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin hammadde fiyatlarını arttırmasından ötürü fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatlarının tüketicinin ve yatırımcının mağdır olmasına sebep olduğunun bilincinde olan kamu bankaları, yeni dönemde herkesin rahatlık ile gayrimenkul sahibi olabilmesi için ellerinde bulunan icralık daireleri ihale yolu ile satışa sunduklarını açıkladı.

İhale usulü ile gayrimenkul satışı yapacaklarını belirten kamu bankaları, bu kapsamda iki yeni ihale düzenlediklerini belirtti. Kamu bankalarının bünyelerinde düzenlenen yeni ihalelere göre iki bankanın da İzmir ilinde dükkan satışı yapacağı bilgisi kaydedildi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank tarafından yapılan gayrimenkul satışı duyurusundan sonra söz konusu yeni ihalenin içeriği araştırılmaya başlandı. Banka, yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinde uygun fiyatlı dükkan satışı yapacağını belirtti.

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan gayrimenkulün, krediye uygun olduğu belirtildi. İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinin Şemikler Mahallesi’nde bulunan dükkanın kullanım alanı 101 metrekare olarak ölçüldü. Banka, ilgili ihalenin başlangıç fiyatının 1 milyon 250 bin TL olduğunu belirtirken, ihaleye katılabilmek için Atatürk Organize Sanayi şubesine 62 bin 500 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Bankası da Vakıfbank gibi yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan gayrimenkulün bir dükkan olduğunu ve İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunduğunu belirtti.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 100 bin TL olarak açıklandı. Banka 433 metrekarelik kullanım alanına sahip olan dükkanın ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 66 bin TL olarak belirtti.