Ekonomi

Kamu bankalarından vatandaşlara müjde: Nakde sıkışan vatandaşlara ATM’ler aracılığı ile binlerce liralık ödeme yapılacak! Nakit avans 2022

2021 yılının son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, yeni dönemde de Rusya- Ukrayna savaşının ve FED faiz kararlarının piyasalara yaptıkları baskılar neticesinde günden güne kötüleşmeye başladı.

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayat içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra geçinmekte zorlanan vatandaşlar, nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına hummalı bir arayış içerisine girdiler. Bu noktada vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan haber, kamu bankalarından geldi.

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank yeni dönemde giderek kötüleşen ekonomik şartlar çerçevesinde nakde sıkışan vatandaşlara, ATM’ler aracılığı ile ödemeler yapılacağını bildirdi.

Vakıfbank Nakit Avans Hizmeti 2022

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, yeni dönemde gündelik hayata yansıyan zam oranlarından sonra nakde sıkışan müşterilerine yardım eli uzattığını açıkladı. Banka, nakit avans hizmeti aracılığı ile 4 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarının, ATM’ler aracılığı ile vatandaşlara ulaştırılacağını bildirdi.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan nakit avans hizmetinin azami vade sayısı 12 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak belirlendi.

Halkbank Nakit Avans Hizmeti 2022

Halkbank da yeni dönemde nakde sıkışan müşterileri için ATM’ler aracılığı ile nakit hizmeti sağlayacağını açıkladı. Banka söz konusu hizmeti için üst limiti 15 bin TL, azami vade sayısını 12 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi.

Ziraat Bankası Nakit Avans Hizmeti 2022

Bankacılık sektörü içerisinde en fazla müşteriye sahip olan kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni dönemde nakde sıkışan müşterileri için geliştirmiş olduğu nakit avans hizmetinin üst limitini 20 bin TL olarak belirledi. İlgili hizmetin azami vade sayısı 12 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak duyuruldu.