Ekonomi

Kamu bankalarının taşıt kredisi kampanyaları faiz oranları açıklandı

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından taşıt kredisi kampanyaları duyuruldu. Bu kredi kampanyaları kapsamında vade sayısı ve faiz oranları paylaşıldı.

Bu doğrultuda Egehaber.com bankaların duyurduğu kredi kampanyalarının açıklamalarını ve detaylarını okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından duyurulan taşıt kredisi kampanyası kapsamında yapılan açıklamada “İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca yapılan açıklamada faiz oranının yüzde 1,75 olduğu bildirildi.

Detayla için TIKLAYIN.

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ 

Vakıfbank tarafından sıfır KM taşıt kredisi kampanyası kapsamında yapılan açıklamada “60 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranlarıyla arabanız kapınızda! Kredinizi Aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli Son taksit balon ödemeli Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı. Bununla birlikte faiz oranı yüzde 1,57 olarak belirtildi.

Detaylar İçin TIKLAYIN.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ

Halkbank tarafından duyurulan taşıt kredisi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterilerimizin yanında olan kredimizdir. Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca faiz oranının sıfır KM için yüzde 1,78 ikinci el için yüzde 1,80 olduğu vurgulandı.

Detaylar için TIKLAYIN.