Kamu bankası, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor! Banka kartlarından alışveriş yapan her kadına, 60 TL hediye para yüklemesi yapılacak! 2022 nakit kampanyaları

Yeni dönemde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar, bankaların nakit kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda vatandaşların yüzünü güldürecek, bir nebze de olsa bütçelerine katkıda bulunacak olan son nakit destek haberi, kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka, kadın müşterilerinin yaklaşan kadınlar gününü kutlamak amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan Kadın Müşterilerine Hediye!

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Ziraat Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli promosyon ödemesi kampanyaları ve kredi hizmetleri ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ederken, sadece kadın müşterilerini yakından ilgilendiren yepyeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni dönem kadın müşteri destek kampanyasına göre 9 Mart tarihine kadar, belirli kategorilerden banka kartları ile alışveriş yapan bireysel kadın müşterilere, toplamda 60 TL değerinde hediye para yüklemesi yapılacak. Banka, kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, alışveriş yapmaları gereken kategorileri şu şekilde belirledi:

250 TL’lik Alışverişe, 20 TL Hediye!

Ziraat Bankası Kadınlar Günü Kampanyası kategorisinden faydalanmak isteyen müşterilerin, tek seferde 250 TL’lik harcama yapmaları gerekiyor. Müşterilerin 250 TL’lik harcamasında 20 TL, toplamda 60 TL hediye para ödemesi yapılacak.

Ziraat Bankası Kadınlar Günü Kampanyası Başvurusu 2022

Bankanın yeni dönem kampanyasından faydalanmak için Ziraat Bankası mobil uygulaması ya da Ziraat Bankası internet bankacılığı kanalı aracılığı ile kampanyaya katılım sağlanması ve ilgili harcamaların katılımdan sonra yapılması gerekiyor.

Exit mobile version