Kamu bankası anneler gününe özel 30 TL hediye ediyor!

Kamu bankası olan Vakıfbank anneler gününe özel kampanyasını duyurdu. Resmi internet sayfası üzerinden açıklamada bulunan banka, giyim, çiçek ve kozmetik sektöründe yapacağınız alışverişlere 30 TL Worldpuan hediye ettiğini duyurdu.

Her sene Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler günü ile ilgili olarak çeşitli kampanya duyuruları yapılıyor. Vakıfbank Worldcard ile 3-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde, anneler günü kampanyasını duyurdu. Banka kampanya açıklamasında, “Worldcard ile 3-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kozmetik, çiçek ve çok katlı mağaza sektöründeki World üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız ilk 150 TL ve üzeri alışverişinizden sonra her 150 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 30 TL Worldpuan hediye edilecektir.” İfadelerini kullandı.

Vakıfbank anneler günü kampanya detayları

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”ANNE” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mail order ve temassız ödeme işlemleri, yurt dışı harcamaları, iade iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 18 Mayıs 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 18 Haziran 2021 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Haziran 2021 tarihinde geri alınacaktır.

Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanyaya internet üzerinden yapılacak işlemler de dahildir.

Exit mobile version