Kamu bankası dar ve orta gelirli vatandaşlara seslendi: 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yarı fiyatına satışa sunuldu!

Vakıfbank İzmir ilinin farklı bölgelerinde sahip olduğu icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenleyerek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKASINDAN 1+1 SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirebilmek adına anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ilinde bulunan icralık bir daireyi satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık dairenin İzmir ilinin Konak ilçesinde olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışa sunulmuş olan 1+1 dairenin toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL, teminat bedelini ise 60 bin TL olarak duyurdu.

KAMU BANKASINDAN 2+1 SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirebilmek adına anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ilinde bulunan icralık bir daireyi satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık dairenin İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışa sunulmuş olan 2+1 dubleks dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL, teminat bedelini ise 75 bin TL olarak duyurdu.

KAMU BANKASINDAN 3+1 SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirebilmek adına anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden son bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ilinde bulunan icralık bir daireyi satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık dairenin İzmir ilinin Çiğli ilçesinde olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışa sunulmuş olan 3+1 dairenin toplam kullanım alanını 131 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL, teminat bedelini ise 75 bin TL olarak duyurdu.

Exit mobile version