Ekonomi

Kamu bankası duyuru yaptı! 30.000 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak!

Emekli maaş alacak olduğu bankaya seçebilen emekli vatandaşlar promosyon ödemeleri ile ilgili haberleri yakından takip ediyor. Bununla birlikte ek kampanyalarda sunuluyor.

Emekli maaşları için bankalar arka arkaya promosyon tutarlarınım açıklıyor. Bir kamu bankası 30.000 TL ödeme yapacağını paylaştı. İşte o konuyla ilgili tüm detaylar…

Kamu bankası paylaştı

2024 yılı öncesinde asgari ücret üzerine yapılan zamlı enflasyon rakamlarının açıklaması ile birlikte memurlara asgari ücret üzerine yapılan zam sonrasında bugün 2024 yılı için sektör zamları açıklanmaya başladı. Yapılan toplu görüşmeler ile birlikte belediyelerde zam oranlarını açıklıyor. Seçim öncesi olma sebepli olarak belediyeler zamları yüksek oranda tutuyor. Özellikle de uzun bir süredir promosyon zamları konuşuluyorken bu anlaşmalar ekonomi gündemine yerini koruyor. Emekli maaşı adına maaşlarının alabilecekleri bankaları seçebilen emekli promosyon ödemelere ek olarak farklı kampanyalara göre tercihlerini yapıyor.

Emekli promosyonları

Emekli promosyonların yanında çalışan promosyonları da gündeme geldi. Çalışan promosyonlarında her geçen gün artan tutarlar paylaşılıyor. 2023 yılında özellikle de memur promosyonu adına düşük ödemeler ile dikkat çekilirken ikinci yarı dönemde ise gösterilen toparlanmalar sonrası 2024 yılı gelmesiyle birlikte rekorlar kırıldı.

2024 yılı çalışan promosyonu

2024 yılı için çalışanları promosyon ödemeleri yapıldı. Promosyonlar 3-4 yıllık maaş alma karşılığı üzerine verilen söz ile birlikte tutar ödül şeklinde hesaplara aktarıldı. Halk Bankası uzun bir süredir SGK kaydıyla anlaşmalı olarak stabil bir rakam doğrultusunda emekli promosyonları ödüyordu. Çalışan promosyonları adına da bir atağa geçildi.

Halkbank paylaştı

MEM promosyonu kapsamında düzenlenmiş ihale sonucunda 2024 yılı itibari ile ödemeye geçilmiş olan promosyonda rekor bir rakam açıklandı. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu haliyle birlikte pek çok banka tekliflerini verdi. Öğretmen ve ilçe personeli tarafından sevinçle karşılanmış olan bu promosyon ile ilgili karar Halk Bankası üzerinden duyuruldu. Halk Bankası Sorgun MEM üzerine bağlı olan öğretmen ve personeller için 30.000 TL’lik promosyon ödemesi gerçekleştirecek. Ödeme tarihleri ise ilk maaşlar ile birlikte gerçekleştirilecek.