Kamu bankası, işlerini yürütmek için araca ihtiyacı olanlara duyurdu! Tata Xenon 70 bin TL’den satışa sunuldu!

Vakıfbank, Ankara ilinde bulunan bir icralık aracı Intengo platformu aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası, yeni ihalesine ve araca ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN ARAÇ SATIŞ HİZMETİ!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank, kamu bankası olmasının verdiği avantaj ile birbirinden özel teklifler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda sene başından bu yana hem avantajlı kampanyaları hem de hayat pahalılığına karşı geliştirmiş olduğu uygun kredi hizmetleri sayesinde bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran Vakıfbank, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından yapılan yeni hizmet duyurusuna göre kamu bankasının Intengo isimli yasal ihale platformu ile iş birliği yaptığı ve bu kapsamda da elinde bulunan icralık araçları uygun fiyatlar karşılığında satışa sunacağı bilgisi kaydedildi.

VAKIFBANK’TAN NASIL ARAÇ SATIN ALINIR?

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu araçlardan birisine sahip olmak isteyen tüketicilerin, öncelikle ilgili aracın ihalesinde belirtilmiş olan teminat bedelini banka şubesine yatırmalara gerekmektedir. İhale teminat bedelinin yatırılmasının ardından ise bankada araç satış sözleşmesinin imzalanması ve Intengo platformu giriş bilgilerinin verilmesi sağlanmalıdır.

Banka yetkilisinin talimatı üzerine Intengo giriş bilgilerinin iletilmesinden sonra ilgili şifre ve kullanıcı adı aracılığı ile sisteme giriş yapılmalı ve sonrasında da teminat bedeli yatırılmış olan araç için online olarak fiyat teklifi verilmelidir.

VAKIFBANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK 2012 MODEL ARAÇ

Vakıfbank’ın Intengo aracılığı ile fiyat teklifine sunmuş olduğu son araç 2012 model Tata Xenon oldu. Kamu bankası Ankara’da bulunan araç için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç fiyatını 70 bin TL, teminat bedelini ise 3 bin 500 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version