Genel

Kamu bankası İzmir Karabağlar ve İzmir Kiraz’da ucuza ev satışını başlattı! 101 metrekarelik daire için 27 bin TL ödeyen fiyat teklifi sunabilecek!

Ziraat Bankası İzmir ilinde uygun fiyatlı daire satışını başlattığını ve bu kapsamda da Intengo platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE UCUZ FİYATLI SATILIK DAİRE İLANLARI!

Ziraat Bankası İzmir ilinde uygun fiyatlar karşılığında daire sahibi olmak isteyenler için iki müjdeli haber verdi. Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını belirten banka, düzenlediği ihalelere ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası Intengo ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İlgili ihalesi kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan 2+1 dairenin satışa çıkarıldığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası Kiraz ilçesinde bulunan icralık dairenin toplam kullanım alanını 101 metrekare olarak ölçtü. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu ve 4’üncü katta yer aldığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 462 bin 500 TL, ihaleye katılabilmek için Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 27 bin 750 TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası icralık gayrimenkullerini satışa çıkarmak üzere el sıkışmış olduğu Intengo platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan 3+1 büyüklüğünde daireyi satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası yeni ihalesine konu olan dairenin toplam kullanım alanını 102 metrekare olarak ölçtü. Banka, ilgili icralık dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirterek ihale başlangıç bedelini 892 bin 500 TL, ihaleye katılabilmek için Kahramanlar şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 53 bin 550 TL olarak duyurdu.