Kamu Bankası İzmirlilerin Uygun Fiyatlı Konut Taleplerine Karşılık Verdi! 53 Bin 550 TL Ödeyen İzmir Karabağlar’da Ev Sahibi Olma Fırsatını Yakalayabilecek!

Ziraat Bankası, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ve satılık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nde bulunan bir daire olduğu öğrenildi. Banka, tam hisse ile satışa sunulmuş olan gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu apartman dairesinin kullanım alanı 102 metrekare olarak ölçüldü. Kombili ısıtma sistemine sahip olan dairenin krediye uygun olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 892 bin 500 TL olarak açıkladı. İhaleye katılım sağlayabilmek adına Kahramanlar şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 53 bin 500 TL olarak bildirildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün de İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir dubleks daire olduğu öğrenildi. Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan dubleks dairenin kullanım alanını 128 metrekare olarak açıklayan banka, dairenin kredi yolu ile de satışa uygun olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası Karabağlar ilçesinde bulunan dubleks daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini, 950 bin TL olarak açıkladı. Banka, fiyat teklifi verebilmek için Güzelyalı şubesine 57 bin TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası aynı yasal ihale platformu üzerinden üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 101 metrekarelik bir daireyi fiyat teklifine açtığını belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 462 bin 500 TL, Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedelini ise 27 bin 750 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version