Ekonomiİzmir Haberleri

Kamu bankası zincirleri kırdı: İzmir’de uygun fiyatlı daire satışı başladı! 2+1 daire için 30 bin TL ödeyen herkes…

Giderek yükselen emlak fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer almayı tercih eden kamu bankası Vakıfbank, bu kapsamda Intengo isimli yasal ihale platformu ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Duyurusunda elinde bulunan icralık gayrimenkulleri Intengo üzerinden fiyat teklifine açtığını ve 18 yaşın üzerinde bulunan herkesin icralık gayrimenkuller için fiyat teklifi verebileceğini belirten banka, iki yeni ihale daha düzenlediğini bildirdi. Kamu bankası, ilgili ihalelere ve ihaleler kapsamında fiyat teklifine açılmış olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR TİRE’DE SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 2+1 büyüklüğünde bir daireyi ihale yolu ile satışa çıkardı. Toplam kullanım alanı 84 metrekare olarak açıklanmış olan gayrimenkulün ihale başlangıç bedeli 600 bin TL, Tire şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK’TAN ÇİĞLİ’DE SATILIK 1+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan 1+1 büyüklüğünde bir daireyi ihale yolu ile satışa çıkardı. Toplam kullanım alanı 110 metrekare olarak açıklanmış olan gayrimenkulün ihale başlangıç bedeli 600 bin TL, Sarnıç şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 60 bin TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK’IN INTENGO İHALELERİNE NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Vakıfbank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık gayrimenkul ihalelerine katılım sağlayarak kamu bankasından uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen vatandaşlar, kamu bankasının ihale katılım sürecine ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Banka, ilgili sorulara tek bir açıklama ile karşılık verdi.

Vakıfbank icralık gayrimenkul ihalesine katılabilmek için öncelikle ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin banka şubesine elden yatırılması gerekmektedir. Yatırım işleminin tamamlanmasının ardından ise banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir. Banka yetkilisi sözleşme sonrasında sistem üzerinden Intengo giriş şifresini iletecek ve ilgili bilgiler aracılığı ile platforma giriş sağlayarak teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online fiyat teklifi verilmesini mümkün kılacaktır.