Kamu Bankasından 350 bin TL’ye şehir merkezinde satılık 2+1 daire!

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği adreslerden biri haline gelen Türkiye İş Bankası, gayrimenkul satışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Günümüz emlak piyasasının çok daha altında, hatta neredeyse dörtte biri fiyatına yeni bir saatlik apartman dairesi ilanı yayınlandı.

Türkiye İş Bankası’nın satışa sunmuş olduğu daire büyükşehirde yer almakta olup, 128 metrekare büyüklüğe sahiptir. Dairenin ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmaktadır. Bulunduğu konum itibariyle birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafesinde olup, günlük ihtiyaçların çok rahatlıkla karşılanabileceği bir noktadadır.

Yakın çevresinde, Devlet Hastanesi, alışveriş merkezleri, eczaneler, üniversite, banka şubeleri, ilkokul, ortaokul ve liseler yer almaktadır. Lokasyon itibarıyla kesinlikle ulaşım problemi bulunmamaktadır. Gerek şahsi gerekse toplu taşıma araçları ile şehrin her yerine çok rahat seyahat edilebilmektedir.

Yapının kullanım alanlarına detaylıca değinecek olur isek; 2 oda, 1 salon, 1 hol, 1 lavabo-WC ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Bulunduğu binanın 3. katında yer almaktadır.

İş Bankası’ndan satılık bu konutu ister 350 bin TL’ye nakit, ister bankana sunmuş olduğu konut kredisi imkânlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirsiniz. İlgili sayfaya ait link aşağıda verilmiştir.

Bankadan satışa sunulan bu yapı açık teklif usulü ile satılmakta olup hemen satın almak isteyenlerin minimum 3.000 TL fiyat artışı yaparak 353.000 TL’ye satın alma şansını yakalayabilirler.

Peki, İş Bankası’ndan satılık bu daire hangi ilimizde ve ilçesinde yer almaktadır? Genel özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

GENEL ÖZELLİKLERİ

Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Kayı Mahallesi sınırları içerisinde Yusufeli Sokak no:2A/2 adresinde konumludur. 2003 yılı yapımlı bodrum+zemin+6 normal kattan oluşan binanın 1.normal katında yer alan 2+1 oda hacimli 128 m2 kulanım alanlı meskendir. Taşınmaz natamam durumda olup, konumlu olduğu binada henüz oturum başlamamıştır. Ayrıca ilgili binanın yapı ruhsatı süresi de dolmuştur.

Adres: Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Kayı Mahallesi sınırları içerisinde Yusufeli Sokak No:2A/2

İlan Sayfasına Ait Link: https://www.istegayrimenkul.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=8829&cid=27768019#15913

Exit mobile version